Heavy Duty Air suodatin Media

RF3113CW Raaka-aineen sellun autojen suodatin media tuodaan Kanada, Ruotsi, Yhdysvallat, Brasilia ja niin edelleen. On 2 pohjapaperin tuotantolinjoja, 2 pinnoite riviä vesiliukoista hartsia ja al

Lähetä kysely

Tuotetiedot

RF3113CW
Raaka-aineen sellun autojen suodatin media tuodaan Kanada, Ruotsi, Yhdysvallat, Brasilia ja niin edelleen. On 2 pohjapaperin tuotantolinjoja, 2 pinnoite riviä vesiliukoista hartsia ja alkoholiin liukeneva hartsi. Fenoliset kyllästetty suodatinpaperi kuivatuksen linja fenolisten tuotiin Saksan VITS, jotka ovat maailman kehittyneimpiä. Suodatinpaperi jalostettujen leveys on välillä 10mm - 1750mm.

Eri suodatin media voidaan tarjota, kuten air suodatin media, öljyn suodatin media, polttoaineen suodatin media ja matkustamon ilmastointi suodatin media. Nämä ovat autoteollisuuden suodattimia teollisuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Renfeng autojen suodatinpapereiden ominaisuudet:
1. hyvää ilmanläpäisevyys
2. suuri suodatuksen tehokkuutta
3. pitkä käyttöikä

RF 3113 CW (100 % selluloosaa suodatinpaperi)
Sovellus: Heavy Duty Air suodatin Media
Luokka: akryylihartsi kyllästetty suodatinpaperi
SD perusteella paino: 115±5 g/m2
Paksuus: 0.65±0.05 mm
Ilmanläpäisevyys: 112±30 L/m2/s
Huokoskoko: 42±5 um
Corrugation: 0.35±0.05 mm
SD väri: valkoinen

RF3113CW on sellainen automotive Ilmastointi suodatin median alhainen alkuperäinen vastus, korkea suodatuksen tehokkuutta ja halvemmalla. Automotive Ilmastointi suodatinpaperin uhmata kuorma-autot, hiili kaivostoiminta alueilla ja saa hyvä markkinoilta saatu palaute.

Hot Tags: raskaiden air suodatin media, raskaan Ilmastointi suodatinpaperin Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, yritys, korkea laatu, ostaa

Pari:Kevyet Air suodatin Media Seuraava:Palonsuoja öljyn suodatin Media

Liittyvät tuotteet

Tutkimus