Heavy Duty ilmansuodatinpaperi-RF3123CWM

Heavy Duty ilmansuodatinpaperi-RF3123CWM

Tuotteen kuvaus Avain Tekniset tiedot / Erikoisominaisuudet: Tuotekuvaus: Suuri tehokkuus ja pölynpitokyky Kuitukangas / selluloosa Komposiittisuodattimen väliaine Ilmankestävyys: 136 (L / m * s) 2 SD-pohjainen paino: 140 (g / MN.m) Kosteus: 3,9% PET spunbond kuitukangasta, PBT sulatettu ...

Lähetä kysely

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet / Erikoisominaisuudet:

Tuotteen Kuvaus :


Tehokas ja pölynpitokyky

Kuitukangas / selluloosa-komposiittisuodatin

Ilman läpäisevyys: 136 (L / m * s) 2

SD Basis Paino: 140 (g / m2)

SD Jäykkyys: 6,2 (mN.m)

Kosteus: 3,9%

PET-spunbond-kuitukangas, PBT-meltblown kuitukangas ja suodatinpaperi valetaan ultraäänellä spot-hitsausprosessilla, spunbond-kerros on suojattu, sulatettu puhalluskerros on öljyn ja veden erottamiselle ja pölyämisen kestävyyden parantamiseksi ja suodatuskyvyn parantamiseksi. Synteettinen suodatinmateriaali fysikaalisissa indikaattoreissa ja laskostuksessa, määrittää lopullisen suodatuskyvyn.


Tekniset tiedot:
1. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja edullisia
2. Otantamenetelmä ja nopea toimitus
3. Erilaisia ​​malleja on saatavana
4. MOQ on kolme tonnia
5. Pakkaus asiakkaan tarpeiden mukaan
Suodatinmeida-toimittajan alkuperäisenä valmistajana ei ole keskimmäistä ihmistä
Niin kilpailukykyinen pala ja tehokkaampi yhteistyö voitaisiin tarjota

edut
1> Valmistaja ja viejä
2> Kilpailukykyinen hinta
3> Laadukas materiaali
4> Kehittynyt kone
5> Tarkasti QC-järjestelmä
6> Kokeneet insinöörit ja työntekijät, hyvä palvelu
7> Ammatillinen johtaminen ja tiimi

Yrityksen tiedot


Shandong Renfeng Special Materials Co, Ltd.was estabilshed maaliskuussa 2006, joiden rekisteröity pääomasta 100 miljoonaa yuania, pinta-ala on lähes 370.000 neliömetriä. Yhtiö on läpäissyt ISO9001: 2008, ISO / TS16949: 2009 laatujärjestelmä ja ISO14001 : 2004 Ympäristöjärjestelmien sertifiointi.

Autojen suodatinmateriaalien raaka-aineen puumassa on tuotu Kanadasta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Brasiliasta ja niin edelleen. 2 peruspaperin tuotantolinjaa ja 2 päällystyslinjaa vesiliukoiseen hartsiin ja alkoholiliukoiseen hartsiin. Fenolihitsattua suodatinpaperia varten fenolisen kovettumislinjan tuonti saatiin Saksan VITS: ltä, joka on maailman edistyksellisin tekniikka. Suodatinpaperin käsitelty leveys on välillä 10 mm - 1750 mm.

Erilaisia ​​suodatinmateriaaleja voidaan tarjota, kuten ilmansuodatinmateriaaleja, öljynsuodatinmateriaaleja, polttoainesuodatinmateriaaleja ja palonestoaineen suodatinmateriaaleja. Nämä ovat erilaisia ​​sovelluksia autojen suodatin teollisuuden.

Ensisijaiset kilpailuedut:

  • Alkuperämaa

  • Takuu / takuu

  • Hinta

  • Tuotteen suorituskyky

  • Nopea toimitus

  • Laatuhyväksynnät

  • Maine

  • palvelu


Kaikki tässä esitetyt kolmannen osapuolen tavaramerkit tai kuvat ovat vain viitteellisiä. Emme ole oikeutettuja myymään sellaisia ​​tuotteita, joissa on tällaisia ​​tavaramerkkejä.Tutkimus