Heavy Duty -polttonestesuodatin

Korkean hyötysuhteen ja pölynpitokapasiteetti Polttoaine / veden erotus Composite Filter Media Luokitukset: RF7204PY8M Ilmaleveys: 41 (L / m * s) 2 SD Basis Paino: 235 (g / m2) SD Jäykkyys: 11 (mN.m) Kosteus: 3.9 % PET spunbond kuitukangasta, PBT sulamattomat kuitukangas ja suodatinpaperi on valettu ...

Lähetä kysely

Tuotetiedot

RF7204PY8M
Autojen suodatinmateriaalien raaka-aineen puumassa on tuotu Kanadasta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Brasiliasta ja niin edelleen. 2 peruspaperin tuotantolinjaa ja 2 päällystyslinjaa vesiliukoiseen hartsiin ja alkoholiliukoiseen hartsiin. Fenolihitsattua suodatinpaperia varten fenolisen kovettumislinjan tuonti saatiin Saksan VITS: ltä, joka on maailman edistyksellisin tekniikka. Suodatinpaperin käsitelty leveys on välillä 10 mm - 1750 mm.

Erilaisia ​​suodatinmateriaaleja voidaan tarjota, kuten ilmansuodatinmateriaaleja, öljynsuodatinmateriaaleja, polttoainesuodatinmateriaaleja ja palonestoaineen suodatinmateriaaleja. Nämä ovat erilaisia ​​sovelluksia autojen suodatin teollisuuden.

Renfengin autojen polttoainesuodattimen tiedot:
1. Hyvä ilmanläpäisevyys
2.High filtration tehokkuus
3. Pitkä käyttöikä

RF7204PY8M

Tehokas ja pölynpitokyky

Polttoaine / vesierotus Komposiittisuodatin

Luokat: RF7204PY8M

Ilman läpäisevyys: 41 (L / m * s) 2

SD Basis Paino: 235 (g / m2)

SD jäykkyys: 11 (mN.m)

Kosteus: 3,9%

PET-spunbond-kuitukangas, PBT-meltblown kuitukangas ja suodatinpaperi valetaan ultraäänellä spot-hitsausprosessilla, spunbond-kerros on suojattu, sulatettu puhalluskerros on öljyn ja veden erottamiselle ja pölyämisen kestävyyden parantamiseksi ja suodatuskyvyn parantamiseksi. Synteettinen suodatinmateriaali fysikaalisissa indikaattoreissa ja laskostuksessa, määrittää lopullisen suodatuskyvyn.

Tutkimus