Kuinka käyttää suodatinpaperi tekee kokeisiin

- Oct 09, 2015 -

Ulkopuolella suodatinpaperin suodattamisen, lisäksi on käytetty muissa kokeissa, kuten petroli suodatinpaperin imu pinnan kalium, natrium, käyttää suodatinpaperin harjoittaja liekki reaktio, suodatin paperi laminoitu kohdesolun kokeiluja spray väri reaktio suodatinpaperin ja niin edelleen. Tämä mainita useita innovatiivisia, edustajan esimerkkejä:


1, reaktio natriumin ja veden


1.1 toiminta


Petrimaljaan, otetaan 1/2 veden määrä, lisää muutama tippa fenolftaleiiniliuosta, leikataan varovasti pyöreä suodatinpaperin lähetetty pinnalla, käyttää pinsetit bean koon viljan natrium metallia, jälkeen poisto polttoaineen märkä suodatinpaperi ja kattaa suuri dekantterilasiin. Koska natrium suodatinpaperi voi uida, niiden reaktio on helppo kerätä, natrium on nähtävissä suodatinpaperin sulanut palloon ja jälkeen lyhyt hetki ja antaa keltainen liekki ja tuottaa paljon valkoista savua, (tuote on kevyt keltainen natrium peroksidi, kun todellinen havainto savun väri on valkoinen), punainen kaltevuus suodattaa mukaisesti vettä ratkaisu.


1.2 tiedot


(1) suodatin ei voi upotetaan veteen, se kelluu veden pinnalla tai natrium ei polta.


(2) kalium metalli reagoi veden kanssa myös käyttää näitä menetelmiä.


(3) päivänä märkä suodatinpaperin reaktio natriumin ja ei natrium hiukkasia uima ympäri kanavointi ja splash, mikä viittaa siihen, että muutokset reaktion olosuhteet aiheuttavat ilmiöt muutoksen.


(4) kokeilu etuna: ilmiöitä reaktio natriumia ja vettä ei voi vain nähdä, mutta toteavat kokeen natrium polttaa kokeellisesti kasvoi lentoturvallisuutta ja saasteeton ilmiö.


Related Products