Kevyet Ilmastointi RF2018PW

Kevyet Ilmastointi RF2018PW

RF kasvaa sijoituksen rakentaa omia kykyjä joukkue viime vuosina. Ulkoinen: Vaikka tarpeet huomioon yrityksen tai työntekijät, yhtiö lähettää työntekijöitä, eri koulutuksia kuten vaihto johtaja korjaavat kurssit, käytännön luokkien hallinta workshop, osto, rahoitus, raaka, varastointi, laitteet huolto ja jokaisen yrityksen toimintaan liittyviä kursseja. Sisäinen: perus hallinta 6s TPM-AM, sitten yrityshallinnan standardointia ja suorituskyvyn arviointi hallinta, järjestelmän kestävä hallinta muodostuu ja yrityksen toiminnan tehokkuutta on parantunut huomattavasti. Toteuttamiseksi edellä yritys tarjota työntekijöille paikkoja opiskelu ja viihdettä, kuten sähköisen käsittelyn, Kirjasto, kuntosali, pöytätennishuone, ja coffee house-työntekijöiden fyysisen ja henkisen heath voimakkaasti taata.

Lähetä kysely

Tuotetiedot

RF on aina uusi teollistumisen matkalla ja noudattaa ajan kehitys, tekniset innovaatiot, rakenne säätö ja ympäristön suojelun etusijalle. ”Rehellinen mies, Lean työtä” tekee RF perustetaan vilpittömän yhteistyön suhteet ja toimittajien ja asiakkaiden molemminpuolisia etuja ja kaksinkertainen voittaja.

Yritys hyväksyy maailman Viimeisin kehittynyt veden laitteiden toteuttaa tuotannon veden kierrätyksen, rakennettu oma Lämmitys-keskus.  Jälkeen käyttöön digesting ja absorboivan lähinnä ”lean työskentelee”, jatkuva energiansäästöä, alhaiset tuotantokustannukset ja maataloustuotannon laatu tehdään international advanced auto-tuotantolinjoja ja tarkastus laitteiden.  Rakensimme pätevä henkilöstö R&D kehittää uusien tuotteiden, prosessien ja teknologian säätää komponenttiosalle. Tavoitteena on rakentaa ympäristöystävällinen yritys tekninen innovaatio, joka on kokoelma tutkimuksen, tuotannon, myynnin ja teknologian siirtoa. Yritysten tuotannon mittakaavaedut pääsevät 100000 tonnia erikoismateriaaleja tulevina vuosina.


Luomme loistavaan tulevaisuuteen joka kumppaneiden kanssa.


Edut

Keskittyä tarpeisiin asiakkaita
Jatkuvasti investointeja sekä teknisiä
Pätevä henkilöstö, hallinto-ja R&D
Vilpittömän yhteistyön suhteissa toimittajien, asiakkaiden ja yhteiskunnan edun
Korkea laatu ja vakaa tarjonta

Tuotteiden esittely


RenFeng on ammatillinen yritys kehittää ja valmistaa erikoismateriaaleja suodatin, kuitukangas-ja pakkauksen. Käytä kehittyneitä märkä muodostavat prosessin, monikerroksinen tai yksikerroksinen muodostaa ja toisella puolella tai kaksipuolinen liimaaminen tuottaa erikoismateriaaleja, ilmansuodatin, Polttoaineensuodatin, Öljynsuodattimet, kuitukangas-tapetit ja muille. Materiaalit ovat laajalti käytössä lääke, koneet, elektroniikka, sisustus ja elintarvikepakkauksissa alueella ja saada hyvä kiitosta asiakkailta. Jo olemassa olevat tuotteet ovat seuraavat:


Kuitukankaat seinän paperi base
Ilmastointi suodatinmateriaalien
Polttoaineen suodatinmateriaalien
Öljy suodatinmateriaalien
Öljy palosuojatut suodatinpapereiden
Öljy-vesi erottaminen polttoaineen suodatinpapereiden
Kaksipuolinen ominaisuudet suodatinpapereiden
Suodatinpapereiden erittäin tarkasti ja tukkeutumisen kapasiteetti
Korkea lujuus uurteet paperit


Tutkimus