Todellisen ja väärän polttonestesuodattimen välinen ero

- Oct 11, 2017 -

Todellisen ja virheellisen polttonestesuodatinmateriaalin ero eroaa pääasiassa seuraavista seikoista:

Ulkonäkö: Työn laatu

Fake Polttoainesuodatin Mediat toimivat entistä karkeammiksi, reuna-ilkussa paljain silmin nähden, lisäksi paino on myös erilainen, koska eri materiaalien valinta, väärä bensiinisuodatin yleensä suhteellisen kevyt.

Suodatinpaperi: Suodatuskapasiteetti

Suodatinpaperissa suodatusmateriaaleissa käytetyt väärennetyt polttonestesuodatinmateriaalit ovat usein epäkuntoisia, koska bensiinisuodattimen epäpuhtaudet ovat riittämättömiä, pitkäaikainen käyttö vaikuttaa polttoainejärjestelmän normaaliin toimintaan.

Pitkäikäisyys: käyttöiän pituus

Elinaikaa ajatellen suodatinpaperi, jota käytetään väärennetyissä polttonestesuodatinmateriaaleissa, on huono materiaali ja altis ennenaikaiselle vaurioille; Toisaalta tämä on suodatinpaperi, joka tuottaa roskia, joka on helppo päästä bensiiniin, mikä voi aiheuttaa öljypiirin tukkevan tai vahingoittavan bensiinipumppua.

Polttoaineensuodatinmateriaali (suodatin) Ostomerkinnät

1, ennen tavaran ostoa, muista tarkistaa auton mallit, siirtymä ja muut tiedot, jotta varmistetaan, että oikea malli ostaa lisävarusteita. Voit tarkistaa auton huoltokäsikirjan, jota voit myös käyttää huolettoman verkon "Itsepalvelun huolto" -toiminnon mukaan.

2, Polttoaineensuodatinmateriaali suurissa kunnossapito-, yleis- ja öljy-, koneen suodatuksessa, ilmansuodatuksessa samanaikaisesti korvaamaan.

3, laadukkaiden polttoaineensuodatinmateriaalien valinta, huonolaatuiset polttoaineensuodatinmateriaalit johtavat usein huonoon polttoaineen syöttöön, auton tehontarpeeseen tai jopa flameoutiin. Epäpuhtaudet eivät suodata, pitkä aika, öljy- ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmät myös syövyttävät vaurioita.

4, kun tunne nopeus on ilmeisesti vähentynyt, moottorin kiihtyvyys on huono, auto ei pysty matkustamaan, on välttämätöntä ajatella, että polttoainesuodatinmateriaali on estetty, tarve saada ajoissa tarkastus.


Related Products