Polttoainesuodatinmateriaalin muutoskierros

- Jun 13, 2017 -

Polttoainesuodatinmateriaalin muutoskierros

Polttonestesuodatinmateriaali suositellaan jokaista 10 000 km: n korvausta varten, polttoainesäiliön sisäänrakennettu öljynsuodatin, joka korvataan miljoonalla miljoonalla kilometrillä. Eri malleissa saattaa olla vähäinen ero huoltojaksossa.

Suuri kunnossapito, polttoainesuodatin yleinen ja öljy, koneen suodatin, ilmansuodatus samanaikaisesti. Kaasusuodattimen asennus ja vaihto ovat monimutkaisempia, eivätkä ne ole helppoa kädentaitoa. Ammattimaiset toimijat tarvitsevat asentamisen.

Polttoaineen suodatinmateriaalin korvaaminen

Polttonestesuodatin Medias voidaan jakaa bensiinisuodattimiin ja dieselsuodattimiin polttoaineen mukaan, kotitalouksien pääasiallinen käyttö on bensiinisuodattimet, bensiinisuodatus ja öljysäiliö sisäänrakennettu ja ulkoinen tyyppi.

Ajoneuvojen iän käytön, mittarilukema lisääntyy, polttoaineen suodatinmateriaalin pitkäaikainen työ saavuttaa tietyn elinkaaren, johtaa auton nopeuteen, polttoaineen kulutukseen, kohinan nousuun, ohjauksen suorituskykyyn ja niin edelleen.

Polttoainesuodattimen valintaan liittyvät näkökohdat

1, ennen tavaran ostoa, muista tarkistaa auton mallit, siirtymä ja muut tiedot, jotta varmistetaan, että oikea malli ostaa lisävarusteita. Voit tarkistaa auton huoltokäsikirjan, jota voit myös käyttää huolettoman verkon "Itsepalvelun huolto" -toiminnon mukaan.

2, Polttoaineen suodatinmateriaali suurissa kunnossapito-, yleis- ja öljy-, koneen suodatuksessa, ilmansuodatuksessa samanaikaisesti.

3, laadukkaiden polttoaineensuodatinmateriaalien valinta, huonolaatuiset polttoaineensuodatinmateriaalit johtavat usein huonoon polttoaineen syöttöön, auton tehontarpeeseen tai jopa flameoutiin. Epäpuhtaudet eivät suodata, pitkä aika, öljy- ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmät myös syövyttävät vaurioita.

4, kun tunne nopeus on ilmeisesti vähentynyt, moottorin kiihtyvyys on huono, auto ei pysty matkustamaan, on välttämätöntä ajatella, että polttoainesuodatinmateriaali on estetty, tarve saada ajoissa tarkastus.


Related Products