Polttoainesuodatinmateriaali on tärkeä osa auton nopeaa ja turvallista ajoa tiellä

- Oct 23, 2017 -

Polttoainesuodatinmateriaali on yksi tärkeimmistä auton osista, joka on nopea ja turvallinen matkalla tiellä. Ymmärrämme, että suodatin- ja huoltotiedon periaate voi tehokkaasti välttää polttoainesuodattimen ongelman aiheuttama moottorihäiriö.

Polttoaineensuodatinmateriaali on pääosin polttoainepumpussa ja kaasukappaleessa putkilinjan väliseen liitokseen, se on tärkeä osa moottoria.

Joten mikä on polttoaineen suodatinmateriaalin periaate?

Polttonestesuodatin Medias voi poistaa kosteutta ja epäpuhtauspartikkeleita, jotka voivat vaurioittaa moottoria, ovat moottorin tukkeutuneet ja vähentävät kulumista. Varmista, että moottorille kerrotaan käynnistyvän; suodattimessa on käänteinen suppilo, koska vesi ja lasi ovat raskaampia kuin polttoaine, joten suppilon reuna luonnollisesti suodattaa, jotta voit helposti ratkaista epäpuhtauksien ongelman.

Polttoainesuodatinmateriaalissa on alumiinikotelo ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnike, ja suodatinpaperi (krysanteemi-kaltainen) on sijoitettu kannattimeen ja kosketuspinta-alaa voidaan lisätä tehokkaasti taittamalla krysanteemi-suodatinpaperi.

Suodattimen käytössä suodattimien huolto on myös erittäin tärkeää.

Yleensä suodatin noin 30000 km jonkin aikaa, jos menetys suurempi, voimme lyhentää sopiva etäisyys, kuten kaksikymmentäviisi tai kaksikymmentä tuhatta voi muuttua kerran.

Suodattimen asennuksessa on kiinnitettävä huomiota suodattimen asennussuuntaan, älä pura asennusta. Vaikka käänteinen asennus, työelämä vähenee huomattavasti.

Siksi meidän tavanomaisessa autoprosessissa ei pelkästään ylläpitää autosi ulkopuolelle, myös sisäisten osien huolto on erittäin tärkeää, lämpimästi muistuttaa sinua, kiinnitä huomiota suodattimen ylläpitoon, joka pystyy tehokkaasti ratkaisemaan moottorimme ongelmat työmme yhteydessä. , mutta myös tehdä avausmatkamme sujuvammin!


Related Products