Polttoainesuodattimen ylläpitoprosessi, joka todennäköisimmin jättää ongelman

- Aug 16, 2017 -

Polttonestesuodatinmateriaalin huoltotoimenpide, joka todennäköisimmin jättää ongelman laiminlyöntiin, polttoainesuodatinmateriaali huoltotoimenpiteessä, joka on altis öljyvuodolle ja suodattimen epäpuhtauksille, ei ole puhdas ja joukko ongelmia, nämä ongelmat ovat kaikkein haavoittuvimpia ongelman suodattamiseksi. Ajaminen on kiinnitettävä huomiota autoon polttoaineensuodatinmateriaalin rakenteessa ja moottorin ongelmissa.

1, jotkut käyttäjät polttonestesuodattimen median lokeroon ja jousiasentoon päinvastoin tai jopa heittävät ne pois, niin että polttoaineensuodatinmateriaalin suojus öljyreikään avoimessa tilassa, dieseliä ei voi suodattaa ja suoraan polttoainepumppuun.

2, jotkut käyttäjät polttonestesuodatinmedian ylläpidossa, polttoaineensuodatinvälineet ylemmän ja alemman suljetun kumilevyn suodattimen runko ja öljyhuppu, jotta suodatin ei suodattimen läpi suodattimen ja suodattimen ja suodattimen välisen raon suodattimen, jossa ei ole resistanssia, niin että suodatin ei suodata suodatuksen roolia.

3, jotkut ihmiset ylläpitävät dieselinmuodostusyksikköjä, avaavat suodattimen ja havaitsevat, että sisäpuoli ja suodatin ovat erityisen puhtaat ilman epäpuhtauksia ja kosteutta, eli öljyn käyttö on erittäin puhdasta. Kuten kaikki tietävät, tämä on väärä vaikutelma, joka johtuu löysästä suodatinpaperisuodatusmateriaalista, jota aiheuttavat liialliset huokoset, minkä jälkeen suodatinpaperi ei ollut suodatusvaikutus. Jos prosessin käyttö, havaitsi, että kolmen suuren tarkkuusosan dieselpolttoainejärjestelmää, erityisesti polttoainesuodatinmassaa ja erityisesti pistoketta, voi aiheuttaa huonolaatuisen suodattimen.


Related Products