Polttoainesuodattimen huoltovihjeet

- Aug 03, 2017 -

Polttoainesuodattimen huoltovihjeet

Polttoainesuodatinmateriaali, sen tehtävänä on sisällyttää rautaoksidin, pölyn ja muun kiinteän jätteen polttoaineen polttoaine, jotta estetään polttoainejärjestelmän tukkeutuminen. Voidaan havaita, että jos polttoainesuodattimen kunnossapitoa ei tehdä, se voi vaikuttaa moottorin toimintaan. Tänään tutustumme polttonestesuodatinmateriaalin huoltovihjeisiin, kuinka usein polttonestesuodatinmateriaali on hyvä muutos?

Polttoaineensuodatinmateriaali (suodatin) Vaihdekierros Polttoainesuodatin Suositeltava materiaali jokaiselle 10 000 km: n korvaajalle, polttoainesäiliön sisäänrakennettu öljynsuodatin, milj. Eri malleissa saattaa olla vähäinen ero huoltojaksossa.

Polttoaineensuodatinmateriaali (suodatin) Vaihdekierros

Polttonestesuodatinmateriaali suositellaan jokaista 10 000 km: n korvausta varten, polttoainesäiliön sisäänrakennettu öljynsuodatin, joka korvataan miljoonalla miljoonalla kilometrillä. Erilaiset huoltojakson mallit saattavat olla hieman erilaisia, autosi on erityinen, kun tarvetta korvata huolto, ymmärrä "itsepalvelu" -toiminnon avulla.

Suuri kunnossapito, polttoainesuodatin yleinen ja öljy, koneen suodatin, ilmansuodatus samanaikaisesti.

Suodattimen asennus ja vaihto on monimutkaisempi, ei helppokäyttöistä, ammattilaisen on asennettava.

Polttoaineensuodatinmateriaalin tarvitseminen (suodatin) Korvaus

Polttonestesuodatin Medias voidaan jakaa bensiinisuodattimiin ja dieselsuodattimiin polttoaineen mukaan, kotitalouksien pääasiallinen käyttö on bensiinisuodattimet, bensiinisuodatus ja öljysäiliö sisäänrakennettu ja ulkoinen tyyppi.

Ajoneuvojen iän käytön, mittarilukema lisääntyy, polttoaineen suodatinmateriaalin pitkäaikainen työ saavuttaa tietyn elinkaaren, johtaa auton nopeuteen, polttoaineen kulutukseen, kohinan nousuun, ohjauksen suorituskykyyn ja niin edelleen.

Polttoaineensuodatinmateriaali (kaasusuodatin) ostotiedotteita

1, ennen tavaran ostoa, muista tarkistaa auton mallit, siirtymä ja muut tiedot, jotta varmistetaan, että oikea malli ostaa lisävarusteita. Voit tarkistaa auton huoltokäsikirjan.

2, Polttoaineen suodatinmateriaali suurissa kunnossapito-, yleis- ja öljy-, koneen suodatuksessa, ilmansuodatuksessa samanaikaisesti.

3, laadukkaiden polttoaineensuodatinmateriaalien valinta, huonolaatuiset polttoaineensuodatinmateriaalit johtavat usein huonoon polttoaineen syöttöön, auton tehontarpeeseen tai jopa flameoutiin. Epäpuhtaudet eivät suodata, pitkä aika, öljy- ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmät myös syövyttävät vaurioita.

4, kun tunne nopeus on ilmeisesti vähentynyt, moottorin kiihtyvyys on huono, auto ei pysty matkustamaan, on välttämätöntä ajatella, että polttoainesuodatinmateriaali on estetty, tarve saada ajoissa tarkastus.


Related Products