Polttoaineen suodatin Media tehtävä on suodattaa nämä roskat polttoainetta

- Oct 18, 2017 -

Tällä hetkellä ajoneuvon moottori on pohjimmiltaan polttomoottori pääasiallinen käyttö bensiinin ja dieselpolttoaineen. Polttoaineena on öljyn laadusta ja puhdistaa määrin tiettyjä vaatimuksia. Puhdistus ja käsittely syistä, valmiiden polttoaine sisältää määrän epäpuhtauksia, kosteutta ja ikenet. Polttoainesuodatin vaikuttaa suodattaa nämä roskat polttoainetta ja toimittaa puhdasta polttoainetta moottoriin. Jos polttoainesuodatin on huono, bensiini roskat helppo ampua pieniä reikiä kaasutin kaasutin köyhien työskennellä helposti syttyvää seosta harvennus; Diesel roskat polttoaineen pumppu, helppo nopeuttaa kulumista tarkkuudella niin, että pumppu painehäviö. Jos polttoaineen vedessä, liimaa sylinteriin, palava seos polttaa huono, niin, että moottorin teho lasku.

Bensiinin suodattimet ovat yleensä vain yhdellä tasolla, asennettu polttoainesäiliö ja bensiinin pumpun tai bensiinin pumpun ja kaasuttimen välillä. Dieselmoottori syöttöjärjestelmä on kolmiosainen tarkkuus, täydellistä siisteyttä diesel-öljyn on suurempi, ja korkea pitoisuus diesel ikenet suodatuksen tehokkuuden parantamiseksi diesel suodattimet on yleensä jaettu kahteen tai useampaan tasoon osaksi Diesel karkea, hieno suodatin tunnetaan myös öljy-vesi separator ja diesel sakko suodatin. Vastaavasti asennettu diesel polttoainesäiliö ja pumppu, pumppu ja polttoainepumppu, ja jotkin dieselmoottoreiden on myös sateen cup, käytetään sakka veden ja epäpuhtauksien diesel.

Polttoainesuodattimen tyyppi

Polttoaine suodattimet ovat suodatetaan ja suodatetaan. Alkuaikoina bensiini suodatin suodatin on metalli viilto tyyppi, metalli suodatintyyppi, nylon kangas tyyppi, huokoisia keraamisia tyyppi ja niin edelleen. diesel suodatin suodatin värikasetin tyyppi tuntui tyyppi, nylon kangas, puuvilla Kirjoita useita. Nämä suodattimet kautta suorituskykyä on hyvä, pitkä käyttöikä, mutta laajalti olemassaolo monimutkainen rakenne, alhainen suodatuksen tehokkuutta ja muita puutteita, huolto, kalleus poistettava asteittain. Tällä hetkellä bensiinin suodattimet ja diesel suodattimet ovat yleisesti käytetty mikrohuokoiset suodatinpaperi, fenolihartsi-hoito valmistettu kokoontaitettava putki, hyvä suorituskyky, korkea suodatuksen tehokkuutta, yksinkertainen rakenne, edullinen, helppo huoltaa etu.


Related Products