On tärkeää puhdistaa polttoaine suodatin Media

- Oct 27, 2017 -

On tärkeää puhdistaa polttoaine suodatin Media. Polttoaineen suodatin Media merkkijono on toisistaan polttoainepumppu ja kaasuläpän kehon imuaukkoa.

Polttoaineen suodatin Media vaikuttaa poistamaan kiinteät jätteet, kuten rautaoksidi ja pölyn polttoainetta, estää polttoainejärjestelmän tukkeutumisen (erityisesti suutin), vähentää mekaanista kulumista, varmistaa vakaan toiminnan moottori, parantaa luotettavuutta, polttoaineen rakenne koostuu alumiinikotelo ja ruostumaton teräskiinnike, teline on varustettu tehokas suodatinpaperin komponentit, suodatinpaperi kuin krysanteemi muotoinen kasvattaa virtaus, EFI suodatin voi olla kaasuttimen suodatin Clearters ovat yleisiä. Koska EFI-suodatin usein kestää 200 ~ 300kPa polttoaineen paine. Siksi paine vastarintaa suodatin on yleensä tarpeen päästä yli 500kPa, kaasutin suodatin ei täytä vaatimuksia.

Polttoaineen suodatin Media on vaihdettava joka 30000 km. Jos polttoaineen epäpuhtaus sisältö on suuri, matkan lyhennettävä vastaavasti. Polttoaineen suodatin Media asumisesta nuoli osoittaa virtaussuunnan polttoaineen ja ilman suoraa ei sallittu, jos polttoaineen suodatin Media on asennettu. Vaikka se on läppä valtio toimi lyhyen aikaa täytyy korvata.

Polttoaineen suodatin Media vaihto jakso

Useimmat autonvalmistajat sen ulkoinen suodatin normaalista kunnossapidosta Suositellut vaihto jakso 48000 km; konservatiivinen Suositellut vaihto jakso on 1,92 ~ 24000 km. Jos et ole varma, Lue omistajan käsikirja löytää oikea, suositellaan vaihto jakso. Lisäksi, kun suodattimen letku näkyy mutaa, öljyn ja muun lian ikääntymisen aiheuttamia tai halkeamia, että letku vaihdetaan ajoissa.

Polttoaineen suodatin Media suositellaan vaihto-jakso olisi erilainen riippuen sen rakenne, toiminta ja käyttö ja ei voidaan yleistää. Jos suodatin on asennettu polttoaineen linja, sitä kutsutaan ulkoinen Suodata; muuten sisäinen suodatin asennetaan polttoainepumppu ja polttoainesäiliön suodattimen sisällä on. Jos polttoainetankin suodatin tai sen suojus yleensä pidetään huoltoa.


Related Products