Mekaanista eroa puhdas paperi ja perinteinen puuvillakangas

- Oct 09, 2015 -

Käyttää ainutlaatuinen embossing tekniikka, kuitukangas-rakenne puumassa, ei kuitua. Special saasteeton teknologiat, luoda erinomainen pyyhkimällä materiaalit, öljyn imeytyminen ja sopii parhaiten puhdistus öljyn ja lian pinnalle. Ja ei hilseilevä, imukykyinen ja ei liukene veteen, liuotin. Soveltuu märkä tai kuiva. Korkea käytettävyys, laatu, koko, vakautta, ilman katkoksia. Kova, helppo fracture pehmeä kosketus, ei sisällä mitään, mikä voisi pintaa keskipitkällä. Helppo käsitellä ja mitään sekundaarisen saastumisen ongelmia. Pyyhi liinalla voi täysin korvata DuPont, Kimberly-kangas, vähentäen samalla kustannuksia.

Soveltamisala:

Auto mekaaninen/sähkömekaaniset teollisuudessa: koneet, hissien ja niin edelleen. mittaus- ja precision kone industries: mittaus, laitteet, työkalut, Tarkkuuslaitteet; laivanrakennus; liikkuvan tuotanto, tulostus, farmaseuttiset, kemialliset ja muut.

Vertaa Puuvillalanka, kangas:

Puuvillalanka, puuvillakangas, musta kangas käytettiin aikaisemmin koneistus center machine laitteita siivoustarvikkeet, pyyhi vaikutus ei ole ihanteellinen ja hankala käsitellä, joten se on vähitellen korvattu ammatillinen puhtaista raaka-aineista. Kustannuksiltaan puuvillaa lanka ja kangas koska vilisti toistuvasti pyyhkimällä nopeammin. Ammatillinen kankaan koska hyvä puhdistus vaikutus, annostus maakunnissa, säästää kustannuksia. Yleinen laskentatoimi, ammatillinen, puhdistusliina käytetään kustannusta ja ei ole korkeampi kuin Puuvillalanka, kangas ja halpa.


Related Products