Menetelmää käyttäen Ilmastointi suodatinpaperi

- Jul 10, 2017 -

Menetelmää käyttäen Ilmastointi suodatinpaperi

Kokeessa käyttää Ilmastointi suodatinpaperin suodattimet suppilo ja kangas suppilo ja muita välineitä käyttää yhdessä. Ennen käyttöä ilman suodatinpaperin Taita sopivaa kokoa yleinen tapa on ilmastointi suodatinpaperin Taita samanlainen muoto. Korkeampi taitto tutkinto Ilmastointi suodatinpaperi, suurempi pinta-ala voi antaa, sitä parempi suodatus vaikutusta mutta Älä taita liikaa ja aiheuttaa suodatin repeämä. Laita glass bar salaojitus on monikerroksinen Ilmastointi suodatinpaperi, voimassa tasaisesti, jotta lentoliikenteen suodatinpaperi.

Ilmastointi suodatinpaperin käyttö process

1. Taita Ilmastointi suodatinpaperin kaksi kertaa peräkkäin, ja taita se 90° kulma-muoto. Suppilo

2. Laita Ilmastointi taitetun suodatinpaperin yksi puoli kolme kerrosta, toisella puolella kerros avaa kanavan kaltainen.

3. suppilomainen Ilmastointi suodatinpaperin suppiloon Air suodatinpaperin reuna suppilo-reunan alla kaada vettä kanavan suussa, niin että märkä Ilmastointi suodatinpaperi ja kanavan sisällä seinään ja loput vettä kaataa pois, on käytettävä.

4. kanavan asennettu ilmastointi suodatinpaperi asetetaan kanavan rack suodatusta (esim. rengas Silitysrauta-alustalla), dekantterilasiin tai koeputkeen lasketaan kanavan kaulan saada suodatin ja suppilo kaulan kärki on vasten läp l astia.

5. Kun neste on pistetty suppiloon, oikea käsi pitää nestettä dekantterilasin, vasen käsi pitää lasisauvalla, lasi Baari alhaalla tiukka suppilo kolmen kerroksen pieni Side, jotta cup suun lähellä lasibaarin suodattaa nesteen virtaus pitkin cup suun , ja sitten pitkin lasisauvan tilt virtaa suppiloon, suppilo neste virtaa nestettä pinta voi olla enintään korkeus suppilo Ilmastointi suodatinpaperi.

6. Kun neste on suodatettu Ilmastointi suodatinpaperin läpi ja suppilo kaulaan, tarkista, jos neste virtaa alas cup seinään ja kupin alareunaan. Muuten sinun pitäisi liikkua dekantterilasi tai pyörivä kanavan jotta suppilo kärki on kiinnitetty dekantterilasiin seinään niin, että neste virtaa hitaasti pitkin dekantterilasi sisäseinän.


Related Products