Polttoaineensuodatinmateriaalin periaate ja huolto

- Oct 11, 2017 -

Polttoainesuodatinmateriaalin periaate ja ylläpito

Polttoainesuodatinmateriaalijousi on putkessa polttoainepumpun ja kaasuläpän tulokanavan välillä. Polttonestesuodatinmateriaalin rooli on sisällytettävä rautaoksidin, pölyn ja muiden kiinteiden jätteiden polttoaineeseen, jotta estetään polttoainejärjestelmän liittäminen (erityisesti suutin), vähentää mekaanista kulumista, varmistaa moottorin vakaa käyttö ja parantaa luotettavuutta. Polttoainesäiliön rakenne on alumiinikuori ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu stentti, joka on varustettu tehokkaalla suodatinpaperikokoonpanolla, suodatinpaperi krysanteemimuotoon kiertoalueen lisäämiseksi.

EFI-suodatinta ei voi käyttää kaasuttimen suodattimen kanssa. Koska EFI-suodattimet kestää usein 200-300 kpa: n polttoainepaineen, suodattimen paineen voimakkuus on yleensä tarpeen yli 500 kPa: n saavuttamiseksi eikä kaasuttimen suodatinta tarvita tällaisen suuren paineen aikaansaamiseksi. Öljynsuodatin on vaihdettava 30 000 kilometrin välein. Jos polttoaineen epäpuhtauksien määrä on suuri, ajomatkaa on vastaavasti lyhennettävä. Polttoainesuodattimen kotelon nuolet osoittavat polttoaineen virtaussuunnan ja suodattimen asentamisen aikana ei saa kääntyä. Vaikka se toimii lyhyelläkin ajalla, sen on myös vaihdettava ilmansuodattimen kunnossapito oikealla puolella olevaan auton moottoritilaan (eli oikeaan etupyörän asentoon, paksuun pehmeään kumiletkuun, joka on kiinnitetty musta neliö muovinen laatikko on). Purkamismenetelmä on hyvin yksinkertainen (suunnitelman tarkoituksena on helpottaa autojen omistajien usein poistamista puhdistuksesta, yleinen malli ei käytä ruuveja kiinteästi): Automaattisen auton kahvan sulkeminen varovasti kummankin metallin Katzin päässä, voi olla koko tyhjä suodattimen laatikko eteenpäin, poista suodatin voidaan puhdistaa. Se voi sisältää varren paksun kumiletkun, ruuvaa putkikortti ristiruuveilla ja irrota seuraava; Jos sinulla ei ole kokemusta, sinun kannattaa pyytää joku ottamaan sinut takaisin. Ilmansuodatin puhdistaa ympäristöä 1-3 kuukauden välein tai pitkän hiekkapölyn jälkeen. Irrota ilmansuodatin pölystä ja puhalletaan korkeapaineisella ilmasuuttimella (huomaa liian lähellä, polkupyörällä tai pehmeällä harjalla). Ja puhaltaa ilmanottoaukko. Ilmansuodatinta ei saa pestä; ei pitäisi olla vettä imulaatikkoon; vanha tyhjä kasetti on vaihdettava ajoissa. Purku on muistettava prosessi, asennus olisi oltava hyvin sileä, jos ei sileä, Polttoaineen suodatin Media pitäisi löytää syy jatkaa, ei tarvitse käyttää raakaa voimaa. Jos se on todella epäselvä, suodatin ei voi asentaa, kunhan laatikko irrottaa esineet, peittää kannen, palauttaa putken, asema korjaamolle ei ole ongelmia.

Öljysuodattimen ylläpito polttomoottorin käytössä, pöly, metallijätteet, hiili, kuten mekaaniset epäpuhtaudet, jatkavat sekoittumista öljyyn, kun taas ilman ja pakokaasun palaminen öljyhapetukseen tekee myös öljyä vähitellen tuottavat gliaalisia, mekaanisia epäpuhtauksia ja kolloidinen sekoitus muodostavat myös lietettä, joka nopeuttaa kulutusosia ja helpottaa öljypiirin tukkeutumista. Öljyn puhtauden takaamiseksi moottori on varustettu öljynsuodattimilla voitelujärjestelmässä. Useimmat auto-moottorit käyttävät tällä hetkellä pyörivätyyppistä öljysuodatinta, kertakäyttöistä suodinta, joka ei ole pestävä. Polttoaineensuodatinmateriaali Voiteluöljyä vaihdettaessa öljysuodatin on vaihdettava samanaikaisesti, muuten se vaikuttaa voiteluöljyn laatuun.

Yleisen öljyn öljyvalinnan ylläpito koostuu perusöljyistä ja lisäaineista. Perusöljy käyttää enimmäkseen mineraaliöljyä, lisäaineella on metallin detergentti, hapettumista estävä aine, ruosteenpoistoaine, tuhkatonta jauhetta ja viskositeettiindeksimodifioijaa ja niin edelleen. Öljy lisäsi joitakin kemikaaleja, joilla on erityisiä toimintoja, voi parantaa öljyn laatua, paitsi vähentää moottorin kulumista ja pidentää koneen käyttöikää niin, että mäntä ja polttokammion puhdistaja, voiteluöljy ja hieno suodatin hiljaisilla asioilla , ja voi säästää polttoainetta laajentaakseen öljyn korvaamisen mittarilukemaa, Polttoaineensuodatinmateriaalin yleinen öljynvaihtojakso voi nousta yli 10 000 km. Yleensä moottorin kierrosnopeus on korkea ja kuormitus pienempi, voitelupaine on alhainen, dieselmoottorin nopeus alhainen kuormitus, voitelupaine on korkea sekä öljyn suorituskykyvaatimuksissa eri, joten moottoriöljy riippuu myös erilaisista ja kahdesta , yksi nimeltään bensiinimoottoriöljy, toinen nimeltään dieselmoottoriöljy, niitä ei voi sekoittaa. Markkinoilla on yleiskäyttöinen öljy, jota voidaan käyttää sekä bensiinimoottoreissa että dieselmoottoreissa, ja sen suorituskyky täyttää moottoriöljytason päällekkäisarvon, joten se osoittaa myös sovellettavan öljytason alueen. ei ole sopiva kaikille autoille.


Related Products