Polttoaineen suodatin Media kytketään sarjaan polttoainepumppu ja kaasuläpän kehon imuaukkoa

- Oct 23, 2017 -

Polttoaineen suodatin Media kytketään sarjaan polttoainepumppu ja kaasuläpän kehon imuaukkoa. Polttoaineen suodatin tiedotusvälineiden rooli on oltava polttoaineen rautaoksidia, pöly ja muut kiinteät roskat poistettu estää polttoainejärjestelmän Kytke (erityisesti suutin). Vähentää mekaanista kulumista, varmistaa vakaan toiminnan moottori, parantaa luotettavuutta. Polttoaineen rakenne koostuu alumiinikotelo ja ruostumaton teräs jäykkä haarukka, joka koostuu korkean hyötysuhteen suodatinpaperin telineessä ja suodatinpaperi on chrysanthemum-muotoinen lisäämiseksi liikkeeseen. EFI-suodatin ei saa käyttää öljyn suodatin.

Kuten EFI suodatin usein kestää 200 300KPA polttoaineen paine, joten suodattimen paine vahvuus on yleensä tarpeen päästä yli 500KPA ja öljynsuodatin ei tarvitse saavuttaa korkea paine.

Luokittelu polttoaineen suodatin Medias

1, diesel suodatin

Diesel suodatin rakenne on suunnilleen sama öljynsuodatin, on olemassa kahdenlaisia vaihdettavissa ja ruuvi asentaa. Mutta työtä paineen ja öljyn lämpötilavaatimukset ovat paljon alhaisemmat kuin öljynsuodatin ja suodatuksen tehokkuuden vaatimukset ovat huomattavasti suuremmat kuin öljynsuodatin. Diesel suodatin suodatin suodatinpaperi, mutta myös peitot tai polymeeri aineiston käytöstä.

Diesel suodatin voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

(1) diesel vedenerotin

Diesel vedenerotin on tärkeä tehtävä erottaminen diesel vedestä. Vesi dieselmoottori Polttoainejärjestelmä läsnäolo on todella vaarallista, korroosio, kulumista, polttoaineen suodatin Media kiinni ja jopa pahenevan diesel palamisen. Yli kolme päästöt moottorin veden erotus korkeampia vaatimuksia, korkeat vaatimukset tarvetta käyttää korkean suorituskyvyn suodattaa media.

(2), diesel hieno suodatin

Diesel öljynsuodatin käytetään suodattaa pienhiukkasia diesel, maassa yli kolme päästöt dieselmoottori on lähinnä 3-5 mikronin hiukkaset suodatin tehokkuutta.

2, bensiini suodatin

Bensiini suodatin kaasutin ja EFI kohtia, käyttö kaasuttimen bensiinimoottorin, bensiini suodatin on sijoitettu pumpun puolella tuonti, työpaine on pieni, polttoaineen suodatin Media yleensä käytä nylon kuori, EFI moottori bensiini suodatin sijaitsee ulostulopuolelle pumpun ja korkea työpaine yleensä kanssa metalliseen koteloon. Bensiini suodatin suodatin suodatinpaperi, mutta myös nylonkangas, polymeeri materiaalien käyttöä.

Bensiini suodatin dieselmoottori ja bensiini moottorin palaminen tilassa sekä eroaa yleiset vaatimukset kuin diesel suodatin kova, joten hinta on halpa.

3, maakaasun suodatin

Maakaasun suodatinta käytetään laajalti Metallurgia, kemian, öljy, paperi, lääkkeiden, elintarvikkeiden, kaivos, sähkön, city, koti ja muut kaasukenttien. Kaasun suodatin on välttämätön laite, jolla media putkistot, yleensä asennettu imu lopussa varoventtiili varoventtiili, paikallistamiseen venttiili tai muu laite polttoaineen suodatin Media poistaa epäpuhtaudet keskipitkällä venttiili ja laitteiden käyttöä, vähentää laitteiden kunnossapidon kustannukset.


Related Products