Miksi on selluloosa useimmiten paras vaihtoehto autojen suodatin Media?

- Jan 01, 2016 -

Useimmissa lube, polttoaineen ja ilman suodatin selluloosa media on parempi vaihtoehto kuin synteettisiä. Tässäkin syy liittyy suurelta osin kapasiteetin tai suodatin elämän. Selitän, miksi kuvaus suodatusprosessi on tarpeen.

Selluloosa automtoive suodatin media valmistetaan kuidut eri kokoisia. Media pintakerros kuidut ovat fluffed sijaan tiivistetty alas.

Kun nestettä ja epäpuhtaudet ovat tiedotusvälineiden kautta, monet hiukkaset kerätä pehmeät kuidut pinnalla ja matkustaa kauemmas laskentataulukkoon. Tämä kutsutaan "adsorptio" koska hiukkaset kiinni kuidut.

Lisää tämä erottaminen tekniikka, jota media koskee enemmän pieniä hiukkasia voidaan erottaa, ennen kuin ne saavuttavat pieni pore tilat puolella näytön Media. Tämä pitää näitä pieniä hiukkasia kytkemällä tiedotusvälineissä.

Toinen etu selluloosa suodatin media on, että tiedotusvälineiden on yleensä paksumpi. Paksumpi on enemmän aikaa hiukkaset viettää matkoilla tiedotusvälineiden kautta. Aina, kun neste muuttuu ympäri kuitu, hiukkaset vauhtia pitää ne matkoilla samalla suuntaan he olivat menossa ja ne ajettiin kuidut.

Tämä hiukkanen erottaminen on nimitystä "puututa." Kanssa adsorptio, lisää impingement, media, että heihin sovelletaan muita partikkeleita erotetaan ilman kytkemällä tiukka huokosten tilaa näytön puolella.

Synteettisiä erottaa joitakin partikkeleita absorptio ja impingement, mutta sileä kuituja ei pidä hiukkaset paikallaan ja ne pestään neste matkustaa tiedotusvälineiden kautta. Synteettisiä ensisijaisesti käyttää hiukkanen erottaminen tekniikka puhelun "suoraan kuuntelun." Tämä on, miten useimmat ihmiset ajattelevat kaikki suodatus tehdään.

Suora kuuntelu on yksinkertaisesti erottaa hiukkaset nesteen läpi huokosten tilat, jotka ovat tarpeeksi pieniä kaloja. Kun kaikki huokoset kytketty laimennusprosesseista, suodatin on kytketty ja sen elämä on ohi.

Koska selluloosa media on paremmin adsorptio ja puututa, se voi poistaa enemmän vierasaineita kuin lasi media ilman kytkemällä huokosten tilat.

Synteettinen media voidaan luoda selluloosa media edut? Tämä jää nähtäväksi. Tosiasia että selluloo-media ja lasi sekä on paikka nykymarkkinoilla suodatin.

Related Products